tel +31(0)26 - 3882637

een merkwaardig talent
Klavertjes vier bestaan - echt - en niet in kleine aantallen. Sommige mensen hebben het, dat merkwaardige Talent om ze er in de zee van groen zó tussen uit te plukken. Misschien moet je het eerder vastberadenheid noemen. Als kind had ik een plakboek vol; het waren er wel meer dan honderd. Niet alleen klavertjes vier, maar ook exemplaren met Vijf en een stuk of twee met Zes blaadjes. Er zat er zelfs één bij met Zeven blaadjes; wanneer je die goed bestudeerde, kon je zien dat het eigenlijk een klavertje vier-en-drie was, aan elkaar gegroeid als een siamese tweeling - reuze trots was ik.


de goede ideeën eruit plukken
De zoektocht naar de juiste vorm voor nieuwe producten is vergelijkbaar met zoeken naar klavertjes vier. Hoe herken je immers dat goede idee temidden van alle creatieve mogelijkheden? Het is essentieel om met frisse blik te blijven kijken naar de zee van ideeën. Zelfs de beste oplossing kun je over het hoofd zien. Dat vereist buiten een dosis ervaring ook veel doorzettingsvermogen. Blijf zoeken - niet opgeven.

goed design is een ambacht
En daar houdt de vergelijking dan weer op. Goed Design is immers geen kwestie van Geluk. Het blijft een Ambacht waarin je techniek en frisse vormgeving steeds weer op een andere manier slim kunt combineren ..... En dat is precies waar onze passie ligt ...

Pamela Musch

industrieel ontwerpers | intrinsieke waarde creatie | design & consultancy | over ons

"creating innovations that matter"

en